Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

2η αγορά από LOVIE!!!!

Γειά σας και πάλιιι!!!!Σήμερα θα σας δείξω τί αγόρασα από την LOVIE και είμαι πολύ ικανοποιημένη!!!!Αρχίζω τώρα αμέσως!!!


BLUSHER 1 EURO

blusher No.1


blusher No.18



blusher No.2


compact powder No.203  



Eyeshadow professional No.17 (ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΡΟ ΠΙΝΕΛΟ)  1 EURO



eye pencil black (μηχανικό)  1 EURO



Lip pencil No.119  1 EURO



lipstick No.32 .No.55, No.56 (όπως τα βλέπετε από αριστερά προς τα δεξιά)
 2 EUROS


Λοιπόν μέχρι εδώ να πώ, πως όλα μου άρεσαν πάρα πολύ ......Τώρα θα συνεχίσω με τα υπέροχα μανό που αγόρασα και θα σας  δέιχνω και στη  παλλέτα που αγόρασα το κάθε χρώμα για να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα!Το χρώμα το δείχνω με τον δείκτη μου!Όλα αυτά είναι  τα μανό από την LOVIE αλλά εγώ θα σας δείξω τώρα μόνο αυτά που αγόρασα τη 2η φορά που πήγα....Όλα μαζί θα σας τα παρουσιάσω σε βιντεάκι¨) Αρχίζω.....
1.50 EUROS όλα τα μανό...

top coat MoYOU( 2 euros) 



No.1  (1.50 euros)



No.179 



No.54


No.31



No.176


No.182


No.166


Όλα τέλεια και θα ξανά αγοράσω ΣΙΓΟΥΡΑ!
Καλό σας βράδυ¨)






3 σχόλια:

  1. Ζηλεύω!!! Ήρθαν στο Σύνταγμα πάλι; Μέχρι πότε θα είναι στο Σύνταγμα; Πρέπει να πάω, πρέπει να πάω, πρέπει να πάω..... Περιμένω και το βίντεο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προλαβαίνεις ευτυχώς!Είναι μέχρι αύριο τις 9 το βράδυ!¨) πήγαινε έχει φέρει και καινούργια προιόντα!θα κάνω σύντομα και βιντεάκι¨)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πήγα σήμερα και πήρα κάποια πραγματάκια, δυστυχώς δεν είχα πολλά χρήματα και έτσι ήμουν συγκρατημένη. Αλλά μου είπαν ότι από την Πέμπτη θα είναι πάλι από 9 το πρωί μέχρι 9 το βράδυ και τα σαββατοκύριακα. Και πάλι μετά τις εκλογές θα είναι ξανά. Γιούπι!!!! Γιατί ήδη ξέρω τι θέλω να πάρω από εκεί στην επόμενη επίσκεψη! Περιμένω το βιντεάκι σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή